Matchreferat Öckerö IF borta

Publicerad 2018-04-24 15:51

Då var det dax för årets första ö-match, först i ledet står Öckerö för motståndet.

Det blev en match som vi helst vill glömma!!!
Direkt i inledningen tog Öckerö tag i taktpinnen och tryckte ner oss totalt till eget straffområde. Hemmalaget hade en väldigt bra rörelse och ett bra passningsspel och fick bara ägna oss åt att rensa bort bollen mest hela tiden. Halvleken slutade med 2-0 till Öckerö men ska vi vara helt ärliga så borde det kännas som en lottovinst för dels så räddade vi två bollar på mållinjen, den assisterade viftade bort ett mål oförklarligt, Daniel räddade flera farliga avslut samt ett gäng missade chanser. Så 2-0 kändes som att vi fortfarande hade en chans i matchen.
I halvlek så gjordes ett par förändringar, vi pratade om att vi behöver höja oss avsevärt samt dra nytta av den medvind vi nu skulle få i andra.
Även i denna halvlek så var det Öckerö som styrde och ställde och var det inte för Daniel i mål så borde siffrorna vara tvåsiffriga i hemmalagets favör. Matchen slutade 4-0 och vi fick åka hem med svansen mellan benen och slicka våra sår.
Under hela matchen så spelade vi allt för svårt med en dålig rörelse och med för många tillslag på bollen. Det vi fick se var hur varje spelare reagerar i dessa situationer, vilka som tar ledarrollen, vilka som börjar överarbeta, vilka som viker ner osv. Detta är en viktig information för oss ta med oss i framtiden.

Som vanligt så väljer delar av publiken ut sina tre favoriter och följande fick poäng denna match.

3 poäng, Daniel Lindvall som stod för flertalet vassa och omöjliga räddningar.