Header finlandia pallo aif

Div 4 nästa för A-laget (Herr)

Publicerad 2017-10-25 23:19

Herrarna har spelat i Div 5B under 2017 och gjort det med beröm godkänt. Efter en spännande säsong med toppkänning hela vägen så slutade vi som 2:a i serien och det med samma poäng som 1:an men lite sämre målskillnad (vi gjorde mest mål i serien men släppte till lite för många mål bakåt).

Herrarna vann 16 matcher, spelade 1 oavgjord och förlorade 5 matcher i serien.

Så när serien tog slut så visste vi att som sämst så hade vi en kvalplats upp mot div 4, men om något av Göteborgslagen som kvalade upp till div 3 skulle vinna sitt kval så skulle vi gå direkt upp.

Detta hände också då Jonsered vann sin kvalgrupp och lördagen den 21 så var vi klara för division 4. (Tack Jonsered! )

Tränare under säsongen har varit Kenneth Lindfors och Jani Lemmetti. Vi vill tacka dom för ett utmärkt arbete under denna säsong.

Vi har också gjort klart med tränarfrågan på herrsidan inför 2018. Kenneth Lindfors kommer att vara kvar som tränare men Jani Lemmetti valt av familjeskäl kliva av, detta beslut togs tidigt så vi har haft god tid att skaffa en assisterande tränare till 2018 och detta blir Jonas Särnblom.

Jonas Särnblom har spelat i Finlandia i många år och nu när han börjar bli lite till åren kommen ;-) så drar han igång en framtida tränarkarriär hos oss också.

Vi vill tacka Jani lite extra då han är en gammal Finlandia-skyttekung och önska honom lycka till med vad han än tar sig för i framtiden.

Vi vill också hälsa Jonas Särnblom välkommen in i tränarvärlden!

/Anders Winther, senioransvarig

Md banner 1080x1920  1
Md puustelli goteborg coupon finpa
Puustelli
Md 480x118px is bild stotta forening  1
Md 140610 stiftelsen dunross
Md md bil sf
Md skyltmax se
Md konica minolta
Md lakfors
Md ica
Md bingo
Md skr  pprojekt
Finpa arbetar för en renare miljö
Md hgc logo 2011
För Finlandias medlemmar: Gå 2 betala för 1. Hyr hela banan för 500kr/tim.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub